Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the urea content of wine under different fermentation and aging conditions by two Saccharomyces cerevisiae races
 
 
Titel: Changes in the urea content of wine under different fermentation and aging conditions by two Saccharomyces cerevisiae races
Auteur: E. Valero
J.C. Mauricio
M.C. Milán
J.M. Ortega
Verschenen in: Biotechnology letters
Paginering: Jaargang 21 (1999) nr. 6 pagina's 5 p.
Jaar: 1999-06
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland