Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
 
  The α-Amylase and α-Glucosidase Inhibitiory Effects and Antioxidant Properties of Native Lactobacilli Strains Isolated from Traditional Fermented Dairy Products
 
 
Titel: The α-Amylase and α-Glucosidase Inhibitiory Effects and Antioxidant Properties of Native Lactobacilli Strains Isolated from Traditional Fermented Dairy Products
Auteur: Shirkhan, F.
Mirdamadi, S.
Mirzaei, M.
Akbari-adergani, B.
Nasoohi, N.
Verschenen in: Applied biochemistry and microbiology
Paginering: Jaargang 60 () nr. 2 pagina's 331-346
Jaar: 2024-04-21
Inhoud:
Uitgever: Pleiades Publishing, Moscow
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland