Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Formation of flavor of dry champignons (Agaricus bisporus L.)
 
 
Titel: Formation of flavor of dry champignons (Agaricus bisporus L.)
Auteur: Misharina, T. A.
Muhutdinova, S. M.
Zharikova, G. G.
Terenina, M. B.
Krikunova, N. I.
Medvedeva, I. B.
Verschenen in: Applied biochemistry and microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2010) nr. 1 pagina's 108-113
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: SP MAIK Nauka/Interperiodica, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland