Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of technological and functional properties of mechanically separated chicken meat hydrolysate dehydrated with maltodextrin
 
 
Titel: Evaluation of technological and functional properties of mechanically separated chicken meat hydrolysate dehydrated with maltodextrin
Auteur: Lira, Ana Luiza
Nicoletti, Enzo Cunha
Fernandes, Ilizandra Aparecida
Junges, Alexander
Steffens, Clarice
Abirached, Cecilia
Zeni, Jamile
Steffens, Juliana
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland