Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulated kinnow peel powder using freeze drying: Effect of maltodextrin and gum arabic concentrations on physiochemical, functional and thermal properties
 
 
Titel: Encapsulated kinnow peel powder using freeze drying: Effect of maltodextrin and gum arabic concentrations on physiochemical, functional and thermal properties
Auteur: Alam, Masud
Sid, Saurabh
Giri, Souvik
Das, Rahul
Kishore, Anand
Kumar, Nitin
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland