Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Crisps from red cabbage: Process standardization for nutrients retention
 
 
Titel: Crisps from red cabbage: Process standardization for nutrients retention
Auteur: Mam, Sukanya
Rudra, Shalini Gaur
Kundu, Aditi
Singh, Shrawan
Joshi, Alka
Bhardwaj, Rakesh
Kumar, Dinesh
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland