Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Business strategies of cured meats enterprises: Gastronomic tradition and market competitiveness
 
 
Titel: Business strategies of cured meats enterprises: Gastronomic tradition and market competitiveness
Auteur: Modica, Federico
Sciortino, Caterina
Sgroi, Filippo
Virga, Antonino Nazareno
Migliazzo, Aldo
Sutera, Anna Maria
Giamporcaro, Giusi
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland