Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 170 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Valorization of black carrot pomace by using microwave-assisted hydrothermal extraction method: An optimization and comparison research on pectin extraction
 
 
Titel: Valorization of black carrot pomace by using microwave-assisted hydrothermal extraction method: An optimization and comparison research on pectin extraction
Auteur: Elik Demir, Aysel
Armağan, Hikmet Sabri
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 170 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland