Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 168 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Upscaling of ghee residue (a dairy industry by-product) through development of protein-rich energy bar: Formulation optimization, quality evaluation and temporal changes in physico-chemical and sensory attributes
 
 
Titel: Upscaling of ghee residue (a dairy industry by-product) through development of protein-rich energy bar: Formulation optimization, quality evaluation and temporal changes in physico-chemical and sensory attributes
Auteur: Sangma, Amanchi A.
Sharma, Monika
Ravindra, Rekha Menon
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 168 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland