Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Meat, plant-based or in-vitro salami: Explaining food product choice of Generation Y and Z in Germany through carnism and the core dimensions of the food-related lifestyle scale
 
 
Titel: Meat, plant-based or in-vitro salami: Explaining food product choice of Generation Y and Z in Germany through carnism and the core dimensions of the food-related lifestyle scale
Auteur: Meyerding, Stephan G.H.
Kuper, Magdalena J.
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland