Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing quick-cooking bean quality: The impact of salt concentrations on soaking of fresh and aged Brazilian genotypes
 
 
Titel: Enhancing quick-cooking bean quality: The impact of salt concentrations on soaking of fresh and aged Brazilian genotypes
Auteur: Pedone, Isabel Santos
Narita, Isabela Mendes Pacheco
da Silveira, Miriã Miranda
Bassinello, Priscila Zaczuk
Vanier, Nathan Levien
Colussi, Rosana
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland