Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oyster mushroom on nutritional composition, shelf life and organoleptic characteristics of enriched cookies
 
 
Titel: Effect of oyster mushroom on nutritional composition, shelf life and organoleptic characteristics of enriched cookies
Auteur: Devi, Phuritshabam Vivekanandini
Narzary, Pameena
Sharma, Daisy
Islam, Jasmin
Sultana, Farhanaz
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland