Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 139 van 148 gevonden artikelen
 
 
  The use of sugar kelp (Saccharina latissima) as a seasoning for popcorn: An investigation of consumer acceptance, sensory perception and emotional response
 
 
Titel: The use of sugar kelp (Saccharina latissima) as a seasoning for popcorn: An investigation of consumer acceptance, sensory perception and emotional response
Auteur: Moss, Rachael
Dabas, Tanvi
Stright, Allison
Caya, Emile
Baxter, Laura
Dolan, Emily
Gorman, Mackenzie
McSweeney, Matthew B.
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 139 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland