Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 126 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Sensory profile and color and oxidative stabilities of sliced restructured cooked hams with added S-nitroso-N-acetylcysteine as a nitrite replacement
 
 
Titel: Sensory profile and color and oxidative stabilities of sliced restructured cooked hams with added S-nitroso-N-acetylcysteine as a nitrite replacement
Auteur: Andrade, Bruna Fernandes
do Carmo, Lorrany Ramos
de Moura, Ana Paula Rocha
Ramos, Alcinéia de Lemos Souza
Ramos, Eduardo Mendes
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 126 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland