Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 116 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Pyro-dextrinization, acid hydrolysis, and cross-linking impacts on functional, pasting and structural properties of elephant foot yam starch
 
 
Titel: Pyro-dextrinization, acid hydrolysis, and cross-linking impacts on functional, pasting and structural properties of elephant foot yam starch
Auteur: Iqbal, Unaiza
Saini, Pinki
Ahmed, Mazia
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 116 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland