Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Developing a Standard Definition of Whole-Grain Foods for Dietary Recommendations: Summary Report of a Multidisciplinary Expert Roundtable Discussion
 
 
Titel: Developing a Standard Definition of Whole-Grain Foods for Dietary Recommendations: Summary Report of a Multidisciplinary Expert Roundtable Discussion
Auteur: Ferruzzi, Mario G.
Jonnalagadda, Satya S.
Liu, Simin
Marquart, Len
McKeown, Nicola
Reicks, Marla
Riccardi, Gabriele
Seal, Chris
Slavin, Joanne
Thielecke, Frank
van der Kamp, Jan-Willem
Webb, Densie
Verschenen in: Advances in nutrition
Paginering: Jaargang 5 () nr. 2 pagina's 164-176
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: © 2014 American Society for Nutrition
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland