Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Consumption of whole grain reduces risk of deteriorating glucose tolerance, including progression to prediabetes 1 2 3
 
 
Titel: Consumption of whole grain reduces risk of deteriorating glucose tolerance, including progression to prediabetes 1 2 3
Auteur: Wirström, Tina
Hilding, Agneta
Gu, Harvest F
Östenson, Claes-Göran
Björklund, Anneli
Verschenen in: American journal of clinical nutrition
Paginering: Jaargang 97 () nr. 1 pagina's 179-187
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland