Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effect of varying the ratio of n−6 to n−3 fatty acids by increasing the dietary intake of α-linolenic acid, eicosapentaenoic and docosahexaenoic acid, or both on fibrinogen and clotting factors VII and XII in persons aged 45–70 y: the OPTILIP Study 2
 
 
Titel: Effect of varying the ratio of n−6 to n−3 fatty acids by increasing the dietary intake of α-linolenic acid, eicosapentaenoic and docosahexaenoic acid, or both on fibrinogen and clotting factors VII and XII in persons aged 45–70 y: the OPTILIP Study 2
Auteur: Sanders, Thomas AB
Lewis, Fiona
Slaughter, Suzanne
Griffin, Bruce A
Griffin, Margaret
Davies, Ian
Millward, D Joe
Cooper, Jackie A
Miller, George J
Verschenen in: American journal of clinical nutrition
Paginering: Jaargang 84 () nr. 3 pagina's 513-522
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland