Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Addition of glucose to an oral fat load reduces postprandial free fatty acids and prevents the postprandial increase in complement component 3 1 2 3
 
 
Titel: Addition of glucose to an oral fat load reduces postprandial free fatty acids and prevents the postprandial increase in complement component 3 1 2 3
Auteur: van Oostrom, Antonie J
van Dijk, Hans
Verseyden, Caroline
Sniderman, Allan D
Cianflone, Katherine
Rabelink, Ton J
Castro Cabezas, Manuel
Verschenen in: American journal of clinical nutrition
Paginering: Jaargang 79 () nr. 3 pagina's 510-515
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland