Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Consumption of red wine polyphenols reduces the susceptibility of low-density lipoproteins to oxidation in vivo 1 2 3 4
 
 
Titel: Consumption of red wine polyphenols reduces the susceptibility of low-density lipoproteins to oxidation in vivo 1 2 3 4
Auteur: Nigdikar, Shailja V
Williams, Norman R
Griffin, Bruce A
Howard, Alan N
Verschenen in: American journal of clinical nutrition
Paginering: Jaargang 68 () nr. 2 pagina's 248-255
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: American Society for Clinical Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland