Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Factors affecting the rate of hydrolysis of starch in food
 
 
Titel: Factors affecting the rate of hydrolysis of starch in food
Auteur: Snow, P
O’Dea, K
Verschenen in: American journal of clinical nutrition
Paginering: Jaargang 34 () nr. 12 pagina's 2721-2727
Jaar: 1981
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland