Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Dairy foods, calcium, and risk of breast cancer overall and for subtypes defined by estrogen receptor status: a pooled analysis of 21 cohort studies
 
 
Titel: Dairy foods, calcium, and risk of breast cancer overall and for subtypes defined by estrogen receptor status: a pooled analysis of 21 cohort studies
Auteur: Wu, You
Huang, Ruyi
Wang, Molin
Bernstein, Leslie
Bethea, Traci N
Chen, Chu
Chen, Yu
Eliassen, A Heather
Freedman, Neal D
Gaudet, Mia M
Gierach, Gretchen L
Giles, Graham G
Krogh, Vittorio
Larsson, Susanna C
Liao, Linda M
McCullough, Marjorie L
Miller, Anthony B
Milne, Roger L
Monroe, Kristine R
Neuhouser, Marian L
Palmer, Julie R
Prizment, Anna
Reynolds, Peggy
Robien, Kim
Rohan, Thomas E
Sandin, Sven
Sawada, Norie
Sieri, Sabina
Sinha, Rashmi
Stolzenberg-Solomon, Rachael Z
Tsugane, Shoichiro
van den Brandt, Piet A
Visvanathan, Kala
Weiderpass, Elisabete
Wilkens, Lynne R
Willett, Walter C
Wolk, Alicja
Zeleniuch-Jacquotte, Anne
Ziegler, Regina G
Smith-Warner, Stephanie A
Verschenen in: American journal of clinical nutrition
Paginering: Jaargang 114 () nr. 2 pagina's 450-461
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland