Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Whole egg consumption compared with yolk-free egg increases the cholesterol efflux capacity of high-density lipoproteins in overweight, postmenopausal women
 
 
Titel: Whole egg consumption compared with yolk-free egg increases the cholesterol efflux capacity of high-density lipoproteins in overweight, postmenopausal women
Auteur: Sawrey-Kubicek, Lisa
Zhu, Chenghao
Bardagjy, Allison S
Rhodes, Christopher H
Sacchi, Romina
Randolph, Jody M
Steinberg, Francene M
Zivkovic, Angela M
Verschenen in: American journal of clinical nutrition
Paginering: Jaargang 110 () nr. 3 pagina's 617-627
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland