Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Reformulating cereal bars: high resistant starch reduces in vitro digestibility but not in vivo glucose or insulin response; whey protein reduces glucose but disproportionately increases insulin 1 2
 
 
Titel: Reformulating cereal bars: high resistant starch reduces in vitro digestibility but not in vivo glucose or insulin response; whey protein reduces glucose but disproportionately increases insulin 1 2
Auteur: Wolever, Thomas MS
van Klinken, B Jan-Willem
Bordenave, Nicolas
Kaczmarczyk, Melissa
Jenkins, Alexandra L
Chu, YiFang
Harkness, Laura
Verschenen in: American journal of clinical nutrition
Paginering: Jaargang 104 () nr. 4 pagina's 995-1003
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland