Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Differences in survival associated with processed and with nonprocessed red meat consumption 1 , 2 , 3
 
 
Titel: Differences in survival associated with processed and with nonprocessed red meat consumption 1 , 2 , 3
Auteur: Bellavia, Andrea
Larsson, Susanna C
Bottai, Matteo
Wolk, Alicja
Orsini, Nicola
Verschenen in: American journal of clinical nutrition
Paginering: Jaargang 100 () nr. 3 pagina's 924-929
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland