Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Dietary Fat and D-Thyroxine on the Incorporation of Acetate-1-14C into Egg Yolk Lipids
 
 
Titel: Effect of Dietary Fat and D-Thyroxine on the Incorporation of Acetate-1-14C into Egg Yolk Lipids
Auteur: Weiss, Joseph F.
Naber, Edward C.
Johnson, Ralph M.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 93 () nr. 2 pagina's 153-160
Jaar: 1967
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland