Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Low, Intermediate and High Levels of Dietary Protein on Heat Production of Rats
 
 
Titel: Influence of Low, Intermediate and High Levels of Dietary Protein on Heat Production of Rats
Auteur: Hartsook, E.W.
Hershberger, T.V.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 81 () nr. 3 pagina's 209-217
Jaar: 1963
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland