Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Improving the Nutritive Value of Flour VI. A Comparison of the Use of Soya Flour and Wheat Germ 1
 
 
Titel: Improving the Nutritive Value of Flour VI. A Comparison of the Use of Soya Flour and Wheat Germ 1
Auteur: Westerman, Beulah D.
Oliver, Bess
May, Evelyn
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 54 () nr. 2 pagina's 225-236
Jaar: 1954
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland