Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Improving the Nutritive Value of Cereal Grains I. Improvement in the Efficiency of the Proteins in Milled Wheat Flour with Lysine, Valine, Threonine and an Extract from Condensed Fish Solubles 1
 
 
Titel: Improving the Nutritive Value of Cereal Grains I. Improvement in the Efficiency of the Proteins in Milled Wheat Flour with Lysine, Valine, Threonine and an Extract from Condensed Fish Solubles 1
Auteur: Sure, Barnett
Easterling, L.
Dowell, J.
Crudup, M.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 50 () nr. 2 pagina's 235-244
Jaar: 1953
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland