Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The Nutritive Effect of Heating Lactalbumin in the Presence of Various Reducing Sugars 1
 
 
Titel: The Nutritive Effect of Heating Lactalbumin in the Presence of Various Reducing Sugars 1
Auteur: Schroeder, Lawrence J.
Stewart, Robert A.
Smith, Arthur H.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 45 () nr. 1 pagina's 61-74
Jaar: 1951
Inhoud:
Uitgever: American Institute of Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland