Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Improving the Nutritive Value of Flour IV. The Significance of the Use of Enriched Flour in the Diet 1
 
 
Titel: Improving the Nutritive Value of Flour IV. The Significance of the Use of Enriched Flour in the Diet 1
Auteur: Westerman, Beulah D.
Stone, Miriam
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 44 () nr. 2 pagina's 313-325
Jaar: 1951
Inhoud:
Uitgever: American Institute of Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland