Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Heat Treatment on the Nutritive Value of Milk Proteins III. The Effect of Heat on Casein, Lactalbumin, and Their Lactose-Induced Derivatives, with Special Reference to Digestibility and Rate of Release of Lysine, Methionine and Tryptophan
 
 
Titel: The Effect of Heat Treatment on the Nutritive Value of Milk Proteins III. The Effect of Heat on Casein, Lactalbumin, and Their Lactose-Induced Derivatives, with Special Reference to Digestibility and Rate of Release of Lysine, Methionine and Tryptophan
Auteur: Cook, Bessie B.
Fraenkel-Conrat, Jane
Singer, Beatrice
Morgan, Agnes Fay
Buell, Rae
Moises, Joan Greenburg
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 44 () nr. 2 pagina's 217-235
Jaar: 1951
Inhoud:
Uitgever: American Institute of Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland