Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Dietary Constituents which may Influence the Use of Food Cholesterol I. Eggs: Biotin and Avidin 1
 
 
Titel: Dietary Constituents which may Influence the Use of Food Cholesterol I. Eggs: Biotin and Avidin 1
Auteur: Okey, Ruth
Pencharz, R.
Lepkovsky, S.
Vernon, Eleanor R.
Jerome, Dorothy
Marquette, Mona
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 44 () nr. 1 pagina's 83-99
Jaar: 1951
Inhoud:
Uitgever: American Institute of Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland