Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Studies to Determine the Nature of the Damage to the Nutritive Value of Some Vegetable Oils from Heat Polymerization 1 , 2 I. The Relation of Autoxidation to Decrease in the Nutritional Value of Heated Linseed Oi
 
 
Titel: Studies to Determine the Nature of the Damage to the Nutritive Value of Some Vegetable Oils from Heat Polymerization 1 , 2 I. The Relation of Autoxidation to Decrease in the Nutritional Value of Heated Linseed Oi
Auteur: Crampton, Earle W.
Common, R.H.
Farmer, Florence A.
Berryhill, F. Marion
Wiseblatt, L.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 43 () nr. 4 pagina's 533-539
Jaar: 1951
Inhoud:
Uitgever: American Institute of Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland