Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
 
  A Comparison of the Coefficient of Digestibility and the Rate of Absorption of Several Natural and Artificial Fats as Influenced by Melting Point
 
 
Titel: A Comparison of the Coefficient of Digestibility and the Rate of Absorption of Several Natural and Artificial Fats as Influenced by Melting Point
Auteur: Crockett, Mary E.
Deuel Jr., Harry J.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 33 () nr. 2 pagina's 187-194
Jaar: 1947
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland