Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The Pantothenic Acid Content of the Blood and Tissues of the Chicken as Influenced by the Level in the Diet
 
 
Titel: The Pantothenic Acid Content of the Blood and Tissues of the Chicken as Influenced by the Level in the Diet
Auteur: Pearson, P.B.
Melass, V.H.
Sherwood, R.M.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 32 () nr. 2 pagina's 187-193
Jaar: 1946
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland