Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The Nutritive Value of the Fatty Acids of Butter Including Their Effect on the Utilization of Carotene
 
 
Titel: The Nutritive Value of the Fatty Acids of Butter Including Their Effect on the Utilization of Carotene
Auteur: Brown, Elizabeth F.
Bloor, Walter R.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 29 () nr. 5 pagina's 349-360
Jaar: 1945
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland