Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The Relationship of Glyceride Structure to Fat Digestibility
 
 
Titel: The Relationship of Glyceride Structure to Fat Digestibility
Auteur: Mattil, Karl F.
Higgins, Jim W.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 29 () nr. 4 pagina's 255-260
Jaar: 1945
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland