Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The Retention of the Nutritive Quality of Beef and Pork Muscle Proteins during Dehydration, Canning, Roasting, and Frying
 
 
Titel: The Retention of the Nutritive Quality of Beef and Pork Muscle Proteins during Dehydration, Canning, Roasting, and Frying
Auteur: Poling, C.E.
Schultz, H.W.
Robinson, H.E.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 27 () nr. 1 pagina's 23-34
Jaar: 1944
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland