Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Cooking with and without Sodium Bicarbonate on the Thiamine, Riboflavin, and Ascorbic Acid Content of Peas
 
 
Titel: The Effect of Cooking with and without Sodium Bicarbonate on the Thiamine, Riboflavin, and Ascorbic Acid Content of Peas
Auteur: Johnston, Cornelia H.
Schauer, Louise
Rapaport, Sam
Deuel, Jr., Harry J.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 26 () nr. 3 pagina's 227-239
Jaar: 1943
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland