Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Compared with Milk Protein, a Wheat and Pea Protein Blend Reduces High-Fat, High-Sucrose Induced Metabolic Dysregulations while Similarly Supporting Tissue Protein Anabolism in Rats
 
 
Titel: Compared with Milk Protein, a Wheat and Pea Protein Blend Reduces High-Fat, High-Sucrose Induced Metabolic Dysregulations while Similarly Supporting Tissue Protein Anabolism in Rats
Auteur: Lépine, Gaïa
Huneau, Jean-François
Rémond, Didier
Mathé, Véronique
David, Jérémie
Hermier, Dominique
Guérin-Deremaux, Laetitia
Lefranc-Millot, Catherine
Poupin, Nathalie
Mariotti, François
Polakof, Sergio
Fouillet, Hélène
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 153 () nr. 3 pagina's 645-656
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland