|
Fermentable Oligosaccharides, Disaccharides, Monosaccharides, and Polyols (FODMAPs) and Cancer Risk in the Prospective NutriNet-Santé Cohort |
|
|
|
Titel: |
Fermentable Oligosaccharides, Disaccharides, Monosaccharides, and Polyols (FODMAPs) and Cancer Risk in the Prospective NutriNet-Santé Cohort |
Auteur: |
Debras, Charlotte Chazelas, Eloi Srour, Bernard Julia, Chantal Schneider, Élodie Kesse-Guyot, Emmanuelle Agaësse, Cédric Druesne-Pecollo, Nathalie Andreeva, Valentina A Wendeu-Foyet, Gaëlle Galan, Pilar Hercberg, Serge Deschasaux-Tanguy, Mélanie Touvier, Mathilde |
Verschenen in: |
Journal of nutrition |
Paginering: |
Jaargang 152 () nr. 4 pagina's 1059-1069 |
Jaar: |
2022 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
American Society for Nutrition. |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|