Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Fried-Food Consumption Does Not Increase the Risk of Stroke in the Spanish Cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) Study
 
 
Titel: Fried-Food Consumption Does Not Increase the Risk of Stroke in the Spanish Cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) Study
Auteur: Rey-García, Jimena
Guallar-Castillón, Pilar
Donat-Vargas, Carolina
Moreno-Iribas, Conchi
Barricarte, Aurelio
Rodriguez-Barranco, Miguel
Colorado-Yohar, Sandra
Huerta, José-María
Chirlaque, María-Dolores
Lasheras, Cristina
Amiano, Pilar
Imaz, Liher
Agudo, Antonio
Sánchez, María-José
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 150 () nr. 12 pagina's 3241-3248
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland