Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Cooking Enhances but the Degree of Ripeness Does Not Affect Provitamin A Carotenoid Bioavailability from Bananas in Mongolian Gerbils 1– 4
 
 
Titel: Cooking Enhances but the Degree of Ripeness Does Not Affect Provitamin A Carotenoid Bioavailability from Bananas in Mongolian Gerbils 1– 4
Auteur: Bresnahan, Kara A.
Arscott, Sara A.
Khanna, Harjeet
Arinaitwe, Geofrey
Dale, James
Tushemereirwe, Wilberforce
Mondloch, Stephanie
Tanumihardjo, Jacob P.
De Moura, Fabiana F.
Tanumihardjo, Sherry A.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 142 () nr. 12 pagina's 2097-2104
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland