Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Bioprocessing of Wheat Bran in Whole Wheat Bread Increases the Bioavailability of Phenolic Acids in Men and Exerts Antiinflammatory Effects ex Vivo 1 2
 
 
Titel: Bioprocessing of Wheat Bran in Whole Wheat Bread Increases the Bioavailability of Phenolic Acids in Men and Exerts Antiinflammatory Effects ex Vivo 1 2
Auteur: Mateo Anson, Nuria
Aura, Anna-Marja
Selinheimo, Emilia
Mattila, Ismo
Poutanen, Kaisa
van den Berg, Robin
Havenaar, Robert
Bast, Aalt
Haenen, Guido R.M.M.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 141 () nr. 1 pagina's 137-143
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland