Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Malt in Combination with Lactobacillus rhamnosus Increases Concentrations of Butyric Acid in the Distal Colon and Serum in Rats Compared with Other Barley Products but Decreases Viable Counts of Cecal Bifidobacteria 1 2
 
 
Titel: Malt in Combination with Lactobacillus rhamnosus Increases Concentrations of Butyric Acid in the Distal Colon and Serum in Rats Compared with Other Barley Products but Decreases Viable Counts of Cecal Bifidobacteria 1 2
Auteur: Bränning, Camilla E.
Nyman, Margareta E.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 141 () nr. 1 pagina's 101-107
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland