Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Losses of Vitamin C During the Cooking of Swiss Chard
 
 
Titel: Losses of Vitamin C During the Cooking of Swiss Chard
Auteur: Fenton, Faith
Tressler, Donald K.
Camp, S.C.
King, C.G.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 14 () nr. 6 pagina's 631-640
Jaar: 1937
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland