Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The Comparative Nutritive Values of Glucose, Fructose, Sucrose and Lactose When Incorporated in a Complete Diet
 
 
Titel: The Comparative Nutritive Values of Glucose, Fructose, Sucrose and Lactose When Incorporated in a Complete Diet
Auteur: Mitchell, H.H.
Hamilton, T.S.
Beadles, Jessie R.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 14 () nr. 5 pagina's 435-452
Jaar: 1937
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland