Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Pasta Naturally Enriched with Isoflavone Aglycons from Soy Germ Reduces Serum Lipids and Improves Markers of Cardiovascular Risk 1
 
 
Titel: Pasta Naturally Enriched with Isoflavone Aglycons from Soy Germ Reduces Serum Lipids and Improves Markers of Cardiovascular Risk 1
Auteur: Clerici, Carlo
Setchell, Kenneth D.R.
Battezzati, Pier Maria
Pirro, Matteo
Giuliano, Vittorio
Asciutti, Stefania
Castellani, Danilo
Nardi, Elisabetta
Sabatino, Giuseppe
Orlandi, Stefano
Baldoni, Monia
Morelli, Olivia
Mannarino, Elmo
Morelli, Antonio
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 137 () nr. 10 pagina's 2270-2278
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland