|
The Olive Constituent Oleuropein Exhibits Anti-Ischemic, Antioxidative, and Hypolipidemic Effects in Anesthetized Rabbits 1 2 |
|
|
|
Titel: |
The Olive Constituent Oleuropein Exhibits Anti-Ischemic, Antioxidative, and Hypolipidemic Effects in Anesthetized Rabbits 1 2 |
Auteur: |
Andreadou, Ioanna Iliodromitis, Efstathios K Mikros, Emmanuel Constantinou, Maria Agalias, Apostolos Magiatis, Prokopios Skaltsounis, Alexios Leandros Kamber, Elli Tsantili-Kakoulidou, Anna Kremastinos, Dimitrios Th |
Verschenen in: |
Journal of nutrition |
Paginering: |
Jaargang 136 () nr. 8 pagina's 2213-2219 |
Jaar: |
2006 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
American Society for Nutrition. |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|